Breadcrumb

Stillinger

Se for deg fremtiden

Santen jobber kontinuerlig for å bevare den verdifulle synssansen, og vi investerer nå for å bli regionens ledende oftalmologiselskap. I løpet av de siste 20 årene har vi vokst til å være representert på over 50 markeder i hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), og vi er på utkikk etter ambisiøse, dedikerte mennesker som kan hjelpe oss å hjelpe enda flere pasienter. Hvis denne beskrivelsen passer på deg, hører vi gjerne fra deg.

Dette er en spennende tid for oss, og vi ønsker at fremragende mennesker skal være en del av den. Og ikke bare en del av den – vi ønsker at du skal bruke talentet ditt hos oss og vokse med oss. Det er menneskene som gjør visjonen til virkelighet – det er deres engasjement, kreativitet og ekspertise som gjør en forskjell i pasientenes liv, hver eneste dag.

Hvis du ønsker nye muligheter og er klar for nye utfordringer, og hvis du er opptatt av ansvarlig forretningsdrift og å være tro mot verdiene dine, kan du være den perfekte kandidaten for en rolle hos Santen.  

Santens medarbeidere får interessante og utfordrende muligheter som er med på å utvide perspektivet og sette fart på karrieren. Virksomheten omfatter en mengde ulike roller og fagområder, noe som bidrar til at teamene våre kan utnytte potensialet og utvikle mulighetene sine i et miljø preget av samarbeid og støtte.